POC - helmy, brýle, páteřáky

Sjezdovky

Užijte si bezstarostnou a bezpečnou jízdu díky lyžařským přilbám, brýlím a páteřákům švédské značky POC. Severská kvalita je znát v každém detailu.

POC - helmy, brýle, páteřáky

Výkladní skříní značky POC je dětské vybavení

Významnou roli hraje POC na poli bezpečnostního vybavení pro děti a juniory. Pokud chcete udržet malého lyžaře v bezpečí, i když ho zrovna napadne nějaká šílenost, POC je přesně tím parťákem, kterého potřebujete.

Dětské helmy na lyže POC používají stejné technologie jako přilby pro dospělé. Mají však měkčí vnitřek, který přispívá k lepší ochraně i při nízké rychlosti a je nesmírně pohodlný. Helmy s dětmi rostou, takže je nemusíte po jedné sezoně měnit. Vybírat můžete z několika zářivých barev, díky kterým děti na sjezdovce nikdo nepřehlédne. Přilbu pak doplňte dětskými lyžařskými brýlemi POC – nemlží se a jsou ultra odolné vůči poškrábání.

Důležitou ochranou vrstvu představují také dětské vesty a páteřáky. Skvěle sedí, neomezují v pohybu a snadno se oblékají. Děti o nich zkrátka nebudou ani vědět.

POC nabízí ultimátní ochranu také pro dospělé

Cílem značky je zmírnění dopadů nehod při sportovních aktivitách a zabránění fatálním následkům. Což se díky inovativnímu přístupu a high-tech materiálům daří. Od roku 2005 vystoupal POC mezi absolutní špičku a sází na něj mnoho vrcholových sportovců.

Kromě pocitu bezpečí máte dále jistotu, že POC vám padne. Brýle perfektně sedí na obličeji, nikde netlačí a nemlží se, a skvěle se doplňují s lehkými helmami s patentovanou konstrukcí in-mold. Páteřáky a ochranné vesty jsou pohodlné, a přestože poskytují ultimátní level ochrany, prakticky o nich nebudete vědět. Vyberou si muži i ženy.

VYBÍRAT POC PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

JAK VYBRAT LYŽAŘSKOU HELMU? 

Podobné články