Castelli Core Mesh 3 Sleeveless

Barva:

Velikost:  |  Tabulka velikostí

Skladová dostupnost

Castelli Core Mesh 3 Sleeveless je vaším nezbytným dpolečníkem pro horké dny. Nátělník je ultralehký a prodyšný a výborně odvádí pot. Více

1 090 Kč

Popis

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše letní cyklistické vyjížďky nebo běžné sportovní aktivity v teplém počasí? Castelli Core Mesh 3 Sleeveless je zde, aby revolucionalizoval váš sportovní šatník! Tento ultra lehký a prodyšný spodní díl je navržen tak, aby vám poskytl maximální komfort i během nejvyšších teplot.

Castelli Core Mesh 3 Sleeveless využívá unikátní konstrukci otevřené síťoviny, která aktivně odvádí pot od pokožky a zároveň zajišťuje, že váš dres zůstane vzdálen od těla, což umožňuje neustálý proud vzduchu. Takový design nejenže poskytuje výjimečné chlazení během horkých dní, ale také zlepšuje celkový komfort a výkon.

Nezáleží na tom, zda jste vášnivý cyklista nebo hledáte pohodlné oblečení pro jakýkoliv letní sport, Castelli Core Mesh 3 Sleeveless vám nabízí perfektní řešení. Jeho lehkost a schopnost regulace teploty jsou bezkonkurenční, což vám umožní zůstat svěží a soustředěný na dosažení vašich sportovních cílů.

Přesvědčte se o unikátních benefitech, které Castelli Core Mesh 3 Sleeveless nabízí:

Extrémní lehkost - Téměř neucítíte, že ho máte na sobě, díky jeho super lehkému materiálu.

Optimální odvětrání - Otevřená síťovina zajišťuje vynikající proudění vzduchu mezi dres a pokožkou, což snižuje riziko přehřátí.

Efektivní odvod vlhkosti - Udržuje vás suchého i při nejintenzivnějších aktivitách díky vynikající schopnosti odvádět pot.

Ideální pro vysoké teploty - Speciálně navrženo pro použití v teplých a horkých podmínkách. 

Univerzálnost použití - Ať už je vaším sportem cyklistika, běh, turistika nebo jakýkoli jiný letní sport, tento spodní díl je pro vás ideální volbou.

Nechte se omámit kvalitou a funkčností Castelli Core Mesh 3 Sleeveless a přeměňte každý svůj sportovní zážitek na nezapomenutelnou událost, plnou pohody a komfortu! Přidejte tento revoluční kousek do svého sportovního arzenálu a zažijte rozdíl na vlastní kůži. Kupte nyní a začněte užívat výhody, které tento spodní díl přináší!

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 221600087
Sezóna 2024
Model Pánský

Tabulka velikostí

U tohoto výrobce, doporučujeme veškeré oblečení objednat o jedno číslo větší velikost. Střih je určen opravdu pro cyklistické postavy.

 

Dámský XS S M L XL
Hrudník cm 79 84 89 94 99
Pas cm 63 68 73 78 83
Boky cm 87 92 97 102 107
Pánský S M L XL 2XL 3XL
Hrudník cm 92 96 100 105 110 115
Pas cm 80 84 88 93 98 103
Boky cm 94 98 102 107 112 117

 

>