INVENTURA 8. - 9. 9. PRODEJNA BUDE UZAVŘENÁ, E-SHOP JE V PROVOZU! I ČISTÍME SKLADY - nyní navíc s kódem: mekous10 další sleva 10 % na veškeré oblečení i to zlevněné DO 15.9.2024.

Silniční vyjížďka HARFASPORT & L‘etape

CyklistikaVýlety

Přidejte se k nám na společný švih před horskou etapou. Potrénujeme, poladíme jízdu v balíku a na závěr si dáme něco dobrého.

Silniční vyjížďka HARFASPORT & L‘etape

Společná silniční vyjížďka HARFASPORT a L’etape

Červencový švih vypisujeme speciálně pro účastníky L’etape, ale přidat se samozřejmě může kdokoliv.  

S ohledem na bezpečnost a velikost balíku je naše společná silniční jízda kapacitně omezena a bez rezervace není možné vyrazit. Vždy se prosíme přihlaste!

TRASA A DÉLKA

Vyrazíme na náš oblíbený okruh se zastávkou na doplnění energie.

Od naší prodejny vyrazíme k Libeňskému zámečku, kde najedeme na cyklostezku, po které jedeme až před kopec do Klecan. V Klecanech odbočujeme doleva směr Větrušice, dále Vodochody, Máslovice, Chvatěruby, Kralupy nad Vltavou, Otvovice, Zákolany, Libochovičky, Okoř, Lichoceves, Tuchoměřice.

A tady je naše nejoblíbenější občerstvovací stanice u Itala na skvělé italské dobroty a české pivo. 

Odtud pokračujeme přes Přední Kopaninu, Nebušice a Šáreckým údolím směr Podbaba, kde se napojíme opět na cyklostezku v Troje. 

ČAS A MÍSTO SRAZU

Středa 24. 7. 2024, 17:00 hodin, prodejna HARFASPORT. 
 

PŘIHLÁŠENÍ A REZERVACE

Na silniční vyjížďku je třeba se přihlásit v našem rezervačním formuláři. Pokud se po přihlášení z jakéhokoliv důvodu nemůžete zúčastnit, dejte nám to vědět, aby místo nezůstalo blokované a mohl jet někdo jiný.
Stačí napsat Lence na krizova@harfasport.cz.

PŘIHLÁSIT SE

PRŮVODCE VYJÍŽĎKAMI

Silniční vyjížďky vede jeden z našich odborníků a nadšenců do cyklistiky, Míra Bílek, který vám případně poradí s výběrem z celého cyklistického sortimentu - jízdní kola, cyklistické oblečení, tretry, helmy a další doplňky.

Těšíme se na viděnou!

Tým HARFASPORT

Všeobecné podmínky akcí

Podobné články