INVENTURA 8. - 9. 9. PRODEJNA BUDE UZAVŘENÁ, E-SHOP JE V PROVOZU! I ČISTÍME SKLADY - nyní navíc s kódem: mekous10 další sleva 10 % na veškeré oblečení i to zlevněné DO 15.9.2024.

Oakley SPHAERA. Seznamte se s brýlemi roku 2024

CyklistikaProduktové novinky

Ferrari mezi slunečními brýlemi, to je Oakley. Je parťákem profesionálních sportovců na té nejvyšší světové úrovni i hobby cyklistů na nedělní vyjížďce. A když Oakley vypustí do světa něco nového, chcete být u toho. Tak jako u žhavé novinky roku 2024, kterou jsou brýle a zorníky SPHAERA.

Oakley SPHAERA. Seznamte se s brýlemi roku 2024

Zaostřete na sebemenší detaily díky technologii Prizm™

Oakley slibuje tak široký výhled, že zcela zapomenete, že máte nějaké brýle na sobě. Realita je taková, že pravděpodobně uvidíte ještě lépe než bez brýlí, se zaměřením na mnohem větší detaily. Brýle filtrují UVA/UVB/UVC, optimalizují kontrast a vyvažují propustnost světla.

Na kole tak nepřehlédnete žádný kořen ani díru na silnici, a přitom se ještě zvládnete kochat okolními výhledy. Na beachvolejbale a při jiných míčových sportech budete mít přesný odhad na balón a budete vždy přesně tam, kde máte být. Ať už zvolíte jakýkoliv sport, brýle Oakley SPHAERA jsou povoleným dopingem.

Samozřejmostí u brýlí Oakley je také, že se jen tak nezamlží. Za skvělou prodyšností stojí přední větrací otvor, kterým stále proudí vzduch.

Lehkost obrouček O Matter™ zajistí maximální pohodu

Těžkým obroučkám již dávno odzvonilo. Oakley je však ještě o level dále, díky technologii O Matter™ budete mít pocit, že na obličeji nemáte vůbec nic. Až se možná zaleknete, že tak lehké brýle musí být křehké – což je ovšem omyl, materiál vyniká také odolností, takže se nemusíte bát opřít do sportu naplno.

Díky materiálu Unobtainium® se nehnou ani o milimetr

Jen si vzpomeňte, jak otravné je, když se vám brýle po nose stále posunují. To se vám u novinky SPHAERA nestane, materiál je totiž mimořádně neklouzavý. Brýle vynikají také tvarováním náušníků, díky kterému na obličeji skvěle sedí.

Přestože brýle drží jako přibité, jsou extrémně pohodlné, tak aby vás nic neodvádělo od vaší sportovní vášně, ať už se jedná o cyklistiku nebo něco jiného.

V Harfasportu máme všechny modely, včetně limitky

Chcete si ještě před objednáním vyzkoušet, jaké to je mít takové brýle na sobě? Zastavte se k nám na prodejnu, skladem máme všechny modely včetně limitek na Giro d'Italia a Tour de France 2024.

OAKLEY sphaera road


OAKLEY sphaera MTB

 

TIP: Víte, že můžete i cyklistické oblečení Oakley?

BRÝLE OAKLEY

HELMY OAKLEY

OBLEČENÍ OAKLEY

 

Podobné články