INVENTURA 8. - 9. 9. PRODEJNA BUDE UZAVŘENÁ, E-SHOP JE V PROVOZU! I ČISTÍME SKLADY - nyní navíc s kódem: mekous10 další sleva 10 % na veškeré oblečení i to zlevněné DO 15.9.2024.

Doprava zdarma po celé léto k objednávce nad 1000 Kč!

Akční nabídka

Využijte jedinečnou nabídku na eshopu Harfasport! Po celé léto nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 000 Kč.

Doprava zdarma po celé léto k objednávce nad 1000 Kč!

Navíc pro vás máme sezónní slevy na cyklistické i lyžařské vybavení. Nepropásněte největší slevy v tomto roce a vybavte se na vaše sportovní dobrodružství za skvělé ceny. Navštivte náš eshop a objevte širokou nabídku zboží za akční ceny!

Cyklistika

V kategorii cyklistika najdete vše, co potřebujete pro perfektní jízdu. Od jízdních kol, přes helmy, cyklistické oblečení až po příslušenství a komponenty.

Tipy:

Dámské horské kolo SCOTT CONTESSA ACTIVE 20 W – nyní za akční cenu 18 712 Kč. Ideální univerzální horské dámské kolo pro všechny terény.

Celoodpružené horské kolo CANNONDALE HABIT CARBON 2 s karbonovým rámem - nyní se slevou 32% za 84 999 Kč.

Lehké dětské kolo EARLY RIDER BELTER 16 JR - dětské kolo z anglické produkce je vhodné pro děti od 4  do 6ti let. 

 

Outdoor

Pro milovníky přírody a outdoorových aktivit nabízíme široký sortiment oblečení a obuvi. Z naší nabídky si vyberou jak dobrodruzi, tak rodiny s dětmi.

Tipy:

Outdoorová bunda DYNAFIT ALPINE WIND 2 M JKT – lehká, odolná a nyní se slevou. Perfektní volba pro horské túry i běžné výlety, nyní se slevou 20%.

Dámské outdoorové kalhoty MARTINI VIA PANTS W - letní dámské sportovní kalhoty MARTINI VIA Pants jsou pohodlné a pružné, neomezují v pohybu, jsou prodyšné a velmi rychle schnou, nyní se slevou 20 %.

Trailové boty DYNAFIT ULTRA 100  poskytují maximální tlumení, vynikající trakci a návratnost energie. Byly vyvinuty speciálně pro dlouhé běhy a náročné ultra maratony, nyní se slevou 20 %.

 

Lyžování

Ať už jste fanouškem sjezdového, běžeckého nebo skialpového lyžování, u nás najdete vše potřebné. Od lyží a bot, přes oblečení až po přilby a brýle. Super ceny nyní na všechno zboží z minulé zimy, ale již pro vás máme i nabídku novinek pro sezonu 2024/25.

Tipy:

Sjezdové lyže STÖCKLI MONTERO AX – nyní se slevou 20 %  za 28 780 Kč.Skvělá volba pro všechny, kteří chtějí na svahu zazářit.

Dámská přilba SMITH LIBERTY MIPS W - nyní se slevou 25 % za 3 899 Kč. Ultralehká přilba s Hybrid Shell konstrukcí a systémem MIPS pro ochranu mozku při nárazu.

Dětský páteřák SWEET PROTECTION BACK PROTECTOR RACE VEST JR. - nyní se slevou 25 %. Páteřák se zesílenou ochranou ve vestě s certifikací úrovně 2.

 

Navštivte náš eshop Harfasport a využijte sezónních slev na cyklistické, outdoorové i lyžařské vybavení. Vybavte se na vaše sportovní dobrodružství za nejlepší ceny v tomto roce!

Podobné články