ČISTÍME SKLADY loňské zimy i letošní cyklistiky. Slevy až 70 %.

Nové Pinarello Dogma F

CyklistikaProduktové novinky

Právě přichází na scénu Pinarello Dogma F – nejnovější evoluce italské značky, která předefinovává limity silniční cyklistiky.

Nové Pinarello Dogma F

Pinarello Dogma F představuje budoucnost silniční cyklistiky. Toto kolo je výsledkem desítek let zkušeností, neustálého výzkumu a vývoje, a především vášně pro cyklistiku. Byli jsme v Trevisu u celosvětového představení a nyní je kolo i u nás na prodejně. Zastavte se a seznamte se s inovacemi, ze kterých se tají dech.

Výjimečný design

 

Pinarello Dogma F není jen kolo, je to zázrak inženýrství a umění. Každý prvek tohoto kola byl pečlivě promyšlen a navržen tak, aby maximálně zvyšoval výkon a komfort jezdce. Představuje dokonalé spojení designu a technologií.

Nová karbonová vlákna M40X

Dogma se vyvíjí, mění svoji podobu, aby vás ještě jednou překvapila. Na modelech X-Light a týmových kolech Ineos Grenadiers testovalo Pinarello nové uspořádání karbonových vláken. Výsledkem je výjimečný nový karbon M40X, přinášející další úroveň boční tuhosti u této nové generace Dogma F.

Spodní část rámu byla kompletně přepracována. Výsledkem je zúžení rámu a lepší aerodynamika.

Když jde o aerodynamiku, Pinarello se nezastavuje u normálu.

Nová hlavová část rámu

 

Před deseti lety u modelu DOGMA F8 představilo Pinarello jedinečný tvar nosu u hlavové trubky. Dnes u modelu Dogma F docílili snížení šířky „nosu“ o dalších 8 mm. Proč? Opět je to aerodynamika a zlepšení předního průniku vzduchu.

Aby bylo možné tak výrazně zúžit hlavovou trubku, bylo třeba vymyslet i inovativní řešení hlavového složení – ložiska mají diferencovaný průměr. Ve spodní části hlavového složení jsou širší, nahoře jsou ložiska užší.

Plně intergovaný šroub pevné osY

U předního kola je šroub na pravé straně vidlice je integrován do vidlice. Na zadním kole je patka integrované do zadní přehazovačky. Výsledkem je čistější design a opět posun v aerodynamice rámu.

Nová vidlice Onda

Vidlice získala nový štíhlejší design, sklon 47 mm a její ovladatelnost při rychlých sjezdech testovali profesionální jezdci.

Integrovaná objímka sedlovky


Objímka sedlovky je nově plně integrována do sedlové trubky rámu. Toto nové řešení snižuje hmotnost, vyšperkovalo design a má i užitečnou funkci. Nečistoty, prach či pot se do objímky nedostanou.

Nová řídítka Talon

Nový integrovaný kokpit Talon Ultra Fast je lehčí a aerodynamičtější. Páky jsou v zahnuty do polohy, která umožňuje najít bezpečnější aero pozici.

Budoucnost je tady

Nové Pinarello Dogma F není jen kolo, je to manifestace toho, co je možné, když se technologie, inženýrství a vášeň pro cyklistiku spojí v jednom. Pro ty, kteří hledají nekompromisní výkon, komfort a styl, je Dogma F ideální volbou. Tento model přináší vše, co si můžete přát od špičkového závodního kola, a mnohem více.

Model na fotkách je prvním kouskem v České republice. Zajímá vás? Přijďte se poradit s naším specialistou Mirkem Bílkem na prodejnu.

KOLA PINARELLO

 

 

 

 

 

Podobné články