ČISTÍME SKLADY loňské zimy i letošní cyklistiky. Slevy až 70 %.

Jak se obléct na kolo

CyklistikaJak vybrat

Pro větší radost z jízdy je důležité zvolit vhodné oblečení, které zajistí pohodlí a pohodu po celou dobu cyklistického výletu. Základem je použití funkčních materiálů, které rychle schnou, odvádí vlhkost a mohou vás chránit i před odřeninami.

Jak se obléct na kolo

Cyklistické dresy

Cyklistické dresy by měly mít pohodlný střih, který neomezuje v pohybu. Šikovné kapsy na zádech jsou ideální na drobné předměty jako klíče, telefon, nebo energetické tyčinky. Materiály s vysokou prodyšností a případně i s antibakteriální úpravou zajistí, že se budete cítit svěže i během intenzivní jízdy.

Vybírat dres na kolo


Cyklistické kalhoty

Výběr cyklistických kalhot je také zásadní. Můžete si vybrat mezi volným nebo těsným střihem, podle toho, co vám více vyhovuje. Velkou roli hraje cyklistická vložka, která by měla být antibakteriální a vyrobena ze speciálních materiálů s kombinovanou hustotou. Různé tvary vložek jsou navrženy pro ženy a muže, stejně jako pro silniční a MTB cyklisty. Pod cyklistické kalhoty s cyklovložkou již nepatří žádné další spodní prádlo, nosí se naostro.

Vybírat kalhoty na kolo


Ochrana proti počasí

Aby vás na kole nezaskočilo počasí, je dobré mít ve výbavě bundu z pružných a neprofoukavých materiálů, které vás ochrání před větrem. Pro případ deště jsou ideální bundy s voděodolnou úpravou. Kalhoty různé délky – krátké, tříčtvrteční  nebo dlouhé – můžete volit podle aktuálního počasí a teploty.

Bundy na kolo


Doplňky

Nezapomeňte také na rukavice, které chrání vaše ruce před otřesy a oděrkami, a případně i před chladem. Funkční cyklistické ponožky, které odvádějí vlhkost a rychle schnou, mohou výrazně zvýšit komfort vaší jízdy.

Rukavice na kolo

Ponožky na kolo


Správně zvolené cyklistické oblečení vám zajistí pohodlí, ochranu a radost z každého cyklistického výletu.

Všechno cyklistické oblečení a doplňky 
 

Podobné články