ČISTÍME SKLADY loňské zimy i letošní cyklistiky. Slevy až 70 %.

Superior XF 9.9 Team

CyklistikaProduktové novinky

Zbrusu nová závodní raketa, která je otestovaná závody Světového poháru a olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým. Naprostý vrchol umění značky Superior - to je XF 9.9 TEAM.

Superior XF 9.9 Team

Celoodpuržené horské kolo je osazeno novým karbonovým rámem, který je doladěn do posledního detailu. Nová generace rámu je ještě lepší při stoupání a stabilnejší a rychlejší ve sjezdech.

Kolo je nově osazeno SRAM Eagle Transmission, což umožnuje lepší řazení i v tom největším tahu. O pohon se zde stará bezdrátové řazení SRAM XX AXS 1x12.

Nově jsou na kole nově vyvinutá karbonová komba představce a řídítek z dílny Superior, která pomohou ještě lepší ovladatelnosti kola. O rychlost se starají karbonové výplety DT Swiss a v terénu vás podrží to nejlepší od RockShocku - SID Ultimate. Prostě kolo s jediným úkolem - vyhrávat.


Nový rám vítězů

Zcela nová geometrie celoodpruženého karbonového rámu, která je progresivnější při stoupání a stabilnější v rychlých a technických sjezdech. Nově má rám UDH patku a novinkou je také integrované vedení kabeláže přes hlavové složení, díky čemu je rám plně kompatibilní s novými karbonovými komby, které jsme speciálně pro tento model vyvinuli.

Odpružení pro každou trať

Kolo je vybaveno vidlicí RockShox SID se zdvihem 110 mm a zadním tlumičem RockShox SIDluxe, který dává rámu zdvih 110 mm. Tyto tlumiče jsou skvělou volbou pro XC tratě, aby kolo neztrácelo svou rychlost a zároveň projelo všechny překážky a sjezdy.

Lehké karbonové výplety

DT Swiss Kolo je osazeno špičkovými karbonovými výplety DT Swiss XRC 1501 SPLINE®, které kolu přidají ještě více rychlosti a pohodlí na tratích.

Bezdrátové řazení SRAM AXS

Kolo je osazeno bezdrátovým řazením SRAM XX1 AXS 1x12, které svou rychlostí a spolehlivostí bylo jasnou volbou. Rozsah řazení zaručuje bezproblémovou jízdu na kterékoliv závodní trati. Nově je také na kole systém SRAM Eagle Transmission - systém postavený kolem pevné osy zadního kola, na které je připevněna novým způsobem kazeta bez použití patky. Tento systém umožňuje jezdci přesné řazení i v maximálním tahu.

Tento parádní kousek už putoval ke svému majiteli. Líbil by se vám také? Kontaktujte nás na prodejně.

Kola superior skladem

Podobné články