ČISTÍME SKLADY loňské zimy i letošní cyklistiky. Slevy až 70 %.

TREK Procaliber Carbon Gen 3

CyklistikaProduktové novinky

TREK představuje novinku pro rok 2025. Oblíbený hardtail Procaliber Gen 3 má několik vylepšení, která vám nyní představíme. Je rychlejší a lehčí s úsporným flexem.

TREK Procaliber Carbon Gen 3

Karbonový rám Procaliber Gen 3 přichází na startovní čáru s novým rámem, který si zachovává jedinečnou výhodu rámu Procaliber v podobě poddajnosti proti únavě a snižuje hmotnost tím, že nahrazuje systém IsoSpeed systémem IsoBow, což je vyvrcholením několikaměsíčního výzkumu v testovacích laboratořích i v reálném provozu, jehož cílem bylo najít správnou kombinaci nízké hmotnosti, boční tuhosti a vertikální poddajnosti.

Co je Procalibru Gen 3 nového?

1. IsoBow
2. Větší zdvih (120 mm)
3. Aktualizovaná geometrie
4. Větší prostor pro pláště (2,4˝)
5. Plovoucí držák brz
d

Nejhladší rychlost na singletracku

Nový karbonový rám Procaliber je díky technologii IsoBow o 200 g lehčí než předchozí generace. Díky pečlivě navrženému prohnutí rámu je nový Procaliber jednodušší a lehčí, ale není tomu na úkor poddajnosti vsedě. Při slepém testování na trati jezdci nepoznali rozdíl v pohodlí ve srovnání s předchozí generací a laboratorní testy to potvrdily. IsoBow poskytuje jezdcům XC bezkonkurenční pohodlí, kterým je Procaliber známý, ale s lehčím a jednodušším rámem.

Vyšší zdvih pro rychlejší jízdy

Gen 3 Procaliber Carbon je vybaven 120mm vidlicí, která usnadňuje držení stopy v nerovnostech, což šetří psychickou i fyzickou energii.

Větší jistota = větší rychlost

Díky delšímu dosahu a volnějšímu úhlu hlavové trubky působí nový Procaliber ve sjezdech jistěji. Klidnější řízení zvyšuje vaši sebedůvěru a zrychluje vás.

Plovoucí držák brzd

Díky plovoucímu uchycení brzd mezi vzpěrami nebrání brzdné síly ohybu sedlové vzpěry. Díky tomu, že brzdy nejsou uchyceny na sedlové vzpěře, mohou se volněji ohýbat, takže se lépe ovládají.

Velká kola připravená na velké pláště

Nový Procaliber používá nejrychleji se odvalující 29˝ kola všech velikostí a nyní může mít až 2,4˝ pláště pro lepší přilnavost a kontrolu na drsnějších trailech.

Ať už jste XC závodníkem, milovníkem hardtailu nebo jezdcem na gravelu s rovnými řídítky, nízkou hmotnost, vysokou hodnotu a energetickou úspornost nového karbonového kola Procaliber si zamiluje.

NOVÝ PROCALIBER GEN 3 SKLADEM

Podobné články