ČISTÍME SKLADY loňské zimy i letošní cyklistiky. Slevy až 70 %.

Stavba kola na zakázku - GRAVEL TITICI REVO

Cyklistika

Stavba gravel kola na zakázku je uměním, které spojuje preciznost, kreativitou a osobnost majitele. Seznamte se s dalším kouskem z našich staveb na míru.

Stavba kola na zakázku - GRAVEL TITICI REVO

Když se spojí ručně malovaný rám a komponenty vybrané podle přání zákazníka, vzniká unikátní kousek, který je vyjádřením osobního stylu a individuality. A právě o tom je gravel kolo Titici Revo.

Představte si okamžik, kdy poprvé nasednete na kolo, které je vytvořeno přesně pro vás. Pocit, že každá součást, od rámu až po řídítka, byla pečlivě vybrána a přizpůsobena vašim osobním požadavkům a potřebám. To je pocit, který nelze popsat jinak než jako čistou radost z jízdy. Titici Revo se neomezuje pouze na funkčnost a výkon; jde o kolo, které vypráví váš příběh.

Ručně malovaný rám kola Titici Revo je mistrovským dílem, které zaujme na první pohled. Každý tah štětcem je promyšlený. Rám REVO je vyroben z monocoque karbonu, je kompatibilní s jednopřevodníkovými nebo dvoupřevodníkovými sadami, elektronickými i mechanickými, a cyklistům, kteří si jej vyberou pro svá terénní dobrodružství, nabízí výjimečnou všestrannost a flexibilitu.

A pak jsou tu komponenty, které jsou vybrány a sestaveny s pečlivou precizností.
Zde jsme vsadili na sadu Campagnolo Ekar s 1 x 13 převody a karbonová kola Campagnolo Levante. Sedlo Selle Italia.

V dnešním světě, kde je často větší důraz kladen na masovou produkci a uniformitu, je možnost mít kolo na zakázku vzácnou příležitostí stát se vlastníkem něčeho skutečně jedinečného. Titici Revo není jen kolo; je to zážitek, který vás inspiruje k objevování nových horizontů a překonávání vlastních hranic. Ať už se vydáte na jakoukoli cestu.

Děkujeme našim zákazníkům za důvěru a těšíme se na další splněná přání.

Podobné články