Stöckli představuje kolekci lyží 2024/2025

Produktové novinkySjezdovky

Perfektní v každém detailu. Této filozofie se firma drží již od svého založení v roce 1935. Dnes patří mezi špičku na trhu sjezdových lyží, v městečku Malters se každoročně vyrobí přes 75.000 párů lyží.

Stöckli představuje kolekci lyží 2024/2025

Lyže projdou během výrobního procesu rukama přibližně 80 specialistů, tak aby každá byla skutečným mistrovským dílem. Jen natisknutí designu trvá 5 dní. A kolekce 2024/2025 zdvihá laťku zase o něco výše.

Na jaké modely Stöckli se můžete těšit?

Závodní. Allmountain. Freeride. Turistické lyže. Nejnovější kolekce lyží Stöckli nadchne účastníky Světového poháru i sváteční lyžaře. Ti všichni si totiž zaslouží na svahu zažít dokonalost.

Stöckli Laser

Jestli vás baví rychlost, co vhání slzy do očí, pak jste našli ty pravé lyže. Do řady Laser se promítají znalosti a zkušenosti z velkých závodů, a jsou plné technologických vychytávek a inovací.

TIP: Oblíbili jsme si zejména lyže Laser SC. Jsou totiž neuvěřitelně všestranné a podle toho, jak uzpůsobíte desku vázání, máte komfortní cruiser nebo vysoce výkonný sporťák. Navíc jsou v krásném čistém designu.

Stöckli Laser WRT

Nadchnou nejambicióznější lyžaře, kteří vědí, že rozhodují setiny sekundy. TOP technologie v kombinaci s řemeslným zpracováním vám zajistí přední příčky.

stöckli Orea

Tato designovka to umí na svahu pěkně roztočit. Celý den na lyžích uteče jak mávnutím kouzelného proutku, a ani se nestihnete zastavit v Après baru.

stöckli Montero

Na sjezdovku i mimo ni. Montero se nebude dlouho rozmýšlet, půjde s vámi do všeho. Je to zase o něco vylepšená všestranná klasika.

LYŽE STÖCKLI

Doménou Stöckli jsou také dětské lyže

Protože u lyžařských nadějí vše začíná, dětská řada Team je zase o něco vychytanější. Zaujal nás zejména model WRT Team JR Line Trak. Tyto lyže jsou stabilní a pekelně rychlé v obloucích. Od začátečníků, přes první závody a dále, zaujmou široké spektrum malých a mladých sportovců.

Zajímavé jsou také modely Race Team. Jsou skvělé na učení, snadno se s nimi totiž dělají obloučky a děti se rychle zlepšují.

DĚTSKÉ LYŽE STÖCKLI

Nenechte si ujít limitovanou edici Marco Odermatt

Dětské lyže mají také svou limitku. Je jí model Marco Odermatt Team JR. Nejmenší lyžaři se díky těmto lyžím mohou přiblížit svému idolu. Lyže jsou to hravé a zábavné, takže dětem se ani nebude chtít ze svahu domů.

Nová sezona přináší také kolekci oblečení STÖCKLI 

Co takhle sladit lyže a oblečení? Díky Stöckli to půjde samo. V nejnovější kolekci totiž nechybí ani překrásné bundy, lyžařské kalhoty, mikiny nebo stylové čepice. Takže na svahu budete rychlí jako vítr, bude vám to slušet a bude vám skvěle za každého počasí.

LYŽAŘSKÉ OBLEČENÍ STÖCKLI

Jak se líbí kolekce Stöckli 2024/2025 vám?

Podobné články