Kolekce Toni Sailer opět posunula laťku o level výše

Produktové novinkySjezdovky

High fashion. High function. Nová kolekce Toni Sailer je vskutku uměleckým dílem. Ve kterém však nemusíte kráčet po přehlídkovém mole, zrodila se totiž pro zasněžené svahy.

Kolekce Toni Sailer opět posunula laťku o level výše

Oblečení na lyže, které splňuje nejvyšší standardy? Ve kterém můžete celý den brázdit sjezdovky nebo vyrazit z fleku do Après baru? Toni Sailor těží ze svých takřka 30letých zkušeností, kdy se z rodinné manufaktury stala přední značka na poli luxusního zimního oblečení. A kolekce 2024/2025 vám zaručeně vyrazí dech.

Navíc máte jistotu, že v podobném oblečení jen tak někoho nepotkáte, exkluzivní kolekci totiž pořídíte pouze u nás v Harfasportu.

Mimořádně poctivá krejčovina

Od prvního návrhu až po poslední steh. Nejnovější kolekce se vyznačuje důrazem na každý detail. Výsledkem je oblečení v duchu nadčasové elegance, ve kterém se můžete hýbat bez omezení a bude vám skvěle za každého počasí.

4směrně pružný materiál

Ať už chcete projet oblouk takřka vodorovně se svahem, užít si nejrychlejší jízdu svého života nebo se hodláte jen pohodlně usadit na lanovce, Toni Sailer s vámi půjde do všeho. Materiál vyniká pružností, takže oblečení perfektně sedne a umožní jakýkoliv pohyb.

Symbióza funkčnosti a módy

Vodní sloupec? Prodyšnost? Hřejivost? Ano, ano a ano. Kolekce Toni Sailor splňuje standardy profesionálního lyžařského oblečení. Navíc vám to bude nesmírně slušet. Vzhled a funkčnost jdou totiž ruku v ruce.

Zamilujte se hned na první pohled

  • Překrásné živé barvy, co vydrží.
  • Kamínky Swarovski a ikonické logo Toni Sailer.
  • Moderní leskle perlový vzhled.


V kolekci 2024/2025 budete zkrátka k nepřehlédnutí. Design je čistý a jednoduchý, a voní luxusem. Není třeba dávat na odiv okázalé prvky, oblečení mluví samo za sebe – a kvalita, chytré detaily i překrásné hluboké barvy okouzlí snad každého.

Jak by slušela nová bunda vám? A s jakými kalhotami ji sladit? Ať už vyberete cokoliv, stanete se královnou svahu.

Exkluzivně v Harfasportu

Seznam prodejců Toni Sailer je uzavřený, v zájmu značky není být všude. O to pyšnější jsme na to, že jediná prodejna, kde novou kolekci aktuálně pořídíte, je právě Harfasport.

Zastavte se a vyzkoušejte, jak by slušela vám.

TONI SAILER

Podobné články