Představujeme řadu lyžařských bot Atomic Hawx s Boa kolečkem

Produktové novinkySjezdovky

Pokud patříte mezi nadšence zimních radovánek na sněhu, pak víte, že výběr správné lyžařské výbavy může být zásadní pro vaše pohodlí a výkon na svazích. Když přijde na lyžařské boty, značka Atomic je synonymem pro kvalitu a inovaci. Představujeme vám lyžařské boty z řady Hawx se systémem Boa, který přináší zcela novou úroveň komfortu a preciznosti do světa lyžování.

Představujeme řadu lyžařských bot Atomic Hawx s Boa kolečkem

Nová éra lyžařských bot

Atomic je značka, která se vždy snažila posunout hranice možného a jejich řada Hawx není výjimkou. Tato řada se proslavila díky svému anatomickému tvarování a přizpůsobitelnosti, které poskytují lyžařům optimální pohodlí a kontrolu. Systém Boa je třešničkou na dortu, která činí tyto boty neodolatelnými.

Co je systém Boa?

Představte si, že jste na svahu, chystáte se na sjezd a chcete mít jistotu, že vaše boty pevně drží, ale zároveň vás netlačí. To je přesně to, co systém Boa umožňuje. Tento inovativní systém nahrazuje tradiční šněrování kolečkem, které umožňuje snadné a rychlé utažení boty jedním pohybem. Už žádné složité zavazování či povolování tkaniček - s kolečkem Boa je vše otázkou vteřin.

Proč právě Boa?

Kolečko Boa je nejen o pohodlí, ale také o výkonu. Díky němu můžete přesně regulovat, jak pevně chcete mít boty utažené, což je obrovská výhoda při různých stylech jízdy a podmínkách na svahu. Například při rychlém sjezdu si můžete boty utáhnout pevněji pro lepší kontrolu, zatímco při odpočinkové jízdě je můžete povolit pro větší pohodlí.

Vysoce adaptabilní lyžařská bota

Jednou z největších výhod systému Boa je jeho adaptabilita. Ať už máte nohy úzké či široké, vysoký nárt nebo nízký kotník, systém Boa se přizpůsobí vašim potřebám a botu si na noze utáhnete podle sebe. 

Jak vybrat lyžařské boty?

Výběr správných lyžařských bot je klíčový pro každého lyžaře. Když se rozhodujete pro lyžařské boty, zvažte několik faktorů: tvar a velikost vašich nohou, úroveň lyžařských dovedností a podmínky, ve kterých nejčastěji lyžujete. Atomic Hawx s kolečkem Boa je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu, výkonu a snadného používání.

Výběr boty podle úrovně dovedností

Pokud jste začátečník, oceníte, že boty nemusí být extrémně tvrdé, zatímco pokročilí lyžaři by měli hledat modely s vyšší tuhostí pro maximální kontrolu během jízdy. Řada Hawx nabízí různé modely, které uspokojí potřeby jak začátečníků, tak profesionálů.

Tento inovativní přístup k designu a funkčnosti lyžařských bot dělá z řady Atomic Hawx s kolečkem Boa ideální volbu pro každého, kdo chce na sněhu zažít ten nejlepší pocit. Představte si to jako perfektní harmonii mezi technologií a tradicí, kde se snoubí pohodlí s výkonem a každý oblouk na svahu je radostí. Nepodceňujte význam správného výběru lyžařských bot – vaše nohy vám za to poděkují.

Na závěr nezapomeňte, že výběr správných lyžařských bot je investicí do vašeho zážitku na svahu. Přijďte si vyzkoušet modely řady Hawx do specializovaných prodejen, kde vám odborníci pomůžou najít ten pravý pár pro vás. S Atomic Hawx a systémem Boa budete mít jistotu, že každý váš sjezd bude nezapomenutelný.

ATOMIC HAWX FAMILY: BOTY, KTERÉ PADNOU

Bez ohledu na tvar nohy si zasloužíte dokonale padnoucí boty. Díky třem modelovým řadám lyžáků Hawx, které se přizpůsobí naprosto každému, získáte bezkonkurenční výkon a naprosté pohodlí na svahu během celého dne.

ATOMIC HAWX MAGNA

  • Nejširší a nejpohodlnější model (102 mm WIDE FIT).

ATOMIC HAWX PRIME

  • Střední šířka, boty skoro pro každého (100 mm MEDIUM FIT).

ATOMIC HAWX ULTRA

  • Nejužší model pro úzké chodilo a sportovní výkon (98 mm NARROW FIT).

LYŽAŘSKÉ BOTY ATOMIC

Bootfitting pro zajistění dokonalého komfortu

Všechny modely Atomic Hawx  umožňují Bootfitting. Jedná se o kompletní přizpůsobení lyžařských bot vaší noze a to za pomoci nastavení boty, tepelné úpravy botičky ale i tepelné úpravy skeletu boty. V praxi to znamená konec otoků, otlačenin, bolavého nártu a zároveň dokonalý přenos síly.

BOOTFITTING 

Podobné články