Celosezonní půjčovna - Atomic Redster J2 90-150 cm

Barva:

Délka:

Skladová dostupnost

Celosezónní půjčovna sjezdového vybavení pro děti: set obsahuje lyže Atomic Redster J2, boty Atomic Hawx Jr, lyžařskou přilbu Atomic Four Jr. a hůlky. Více

2 890 Kč

Popis

Set vybavení na lyže pro děti se skládá ze sjezdových lyží Atomic Redster J2, lyžařských bot Atomic Hawx Jr *, lyžařské helmy Atomic Four Jr a  a hůlek.

Nabízíme jednoduché řešení, jak vybavit na lyže děti, které každý rok povyrostou a potřebují novou délku lyží a novou velikost bot. Půjčíte si tak na zimní sezónu zcela nový set a vrátíte ho až před další sezónou, kdy bude třeba zase větší. Lyže si můžete vybrat v délce 100 až 150 cm. 

Lyže Atomic Redster J2 poskytují mladým lyžařům kontrolu a stabilitu pro maximální jistotu při sjezdu, díky nové flex zoně s technologií Bend-X v oblasti vázání umožňují lepší ovládání lyží i pro lehčí lyžaře. Juniorské lyžařské boty Atomic Hawx Jr  jsou ideální pro mladé sjezdaře. 

Set je nutné vyzvednout na prodejně, při objednání zvolte délku lyže a do poznámky uveďte výšku dítěte a také velikost boty. Set pro vás připravíme a při vyzvednutí můžete vyzkoušet velikost bot.

* boty Atomix Hawx Jr se liší provedením (počet přezek atd.) podle velikosti, nemusí souhlasit s obrázkem.

Více informací zde.

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 830600007


>