INVENTURA 8. - 9. 9. PRODEJNA BUDE UZAVŘENÁ, E-SHOP JE V PROVOZU! I ČISTÍME SKLADY - nyní navíc s kódem: mekous10 další sleva 10 % na veškeré oblečení i to zlevněné DO 15.9.2024.

PINARELLO BIBSHORT F7

Barva:

Velikost:

Skladová dostupnost

Pánské cyklistické kraťasy PINARELLO BIBSHORT F7 kombinují ty nejlepší materiály, aby zajistily podstatu konkurenceschopného výkonu. Více

3 310 Kč –25%
2 483 Kč

Popis

Představujeme vám pánské cyklistické kraťasy PINARELLO BIBSHORT F7 – vašeho nového společníka na cestě za vítězstvím. Tyto závodní kraťasy nejsou jen dalším kouskem cyklistického oblečení; jsou dokonalým spojením inovace, pohodlí a stylu, navržené speciálně pro ty, kdo chtějí překonávat své limity.

Vytvořené z nejkvalitnějších materiálů a s neuvěřitelnou pozorností k detailu, PINARELLO BIBSHORT F7 jsou kraťasy, které vás podpoří v každém závodě a na každé tréninkové jízdě. Díky třívrstvé cyklovložce zajistí, že se budete cítit pohodlně a svěže i po mnoha hodinách v sedle. Jejich ergonomický střih zaručuje, že kraťasy zůstanou na svém místě a vy se můžete plně soustředit na svůj výkon.

S PINARELLO BIBSHORT F7 získáte nejen kraťasy, ale společníka, který vás nenechá ve štychu. Ať už se chystáte na závod nebo se jen vydáváte do neprobádaných oblastí, s těmito kraťasy budete vždy připraveni překonávat nové výzvy.

Vyberte si PINARELLO BIBSHORT F7 a překonávejte své rekordy s nepřekonatelným stylem a komfortem. Protože výkonnost začíná správnou výbavou – a s PINARELLO máte ten nejlepší možný start.

Specifikace

  • Race Performance Fit: Optimalizovaný střih pro závodní výkony – cítíte se jako jeden celek se svým bicyklem.
  • Cyklovložka F-Throne: Použití nejlepších materiálů zaručuje, že každý váš pohyb bude čistý a efektivní.
  • Trojvrstvá cyklovložka: Poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí a ochrany, abyste se mohli soustředit výhradně na svůj výkon.
  • Vylepšená prodyšnost díky síťovinovým panelům: Udržuje vás svěží a v suchu, což je klíčové pro udržení výkonnosti v závodních podmínkách.
  • Reflexní detaily pro lepší viditelnost: Zvyšují vaši bezpečnost na silnici tím, že zajišťují lepší viditelnost v každém čase.
  • Vyrobeno v Itálii

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 220500740
Sezóna 2024
Model Pánský


>