PINARELLO F WINDBREAKER VEST

Barva:

Velikost:

Skladová dostupnost

Staňte se součástí elitní cyklistické komunity s oblečením, které je navržené pro vítěze. Vyberte si PINARELLO F WINDBREAKER VESTU a zažijte rozdíl na vlastní kůži! Více

2 830 Kč

Popis

Představujeme vám PINARELLO F WINDBREAKER VEST – nového společníka pro vaše dobrodružství na kole. Vyrobena s vášní v Itálii. Tato větrová vesta je navržena tak, abyste zůstali ochráněni, ať už se vydáte kamkoli. Lehká jako pírko, ale s ochrannými prvky, které vás udrží v bezpečí a v suchu po celou cestu.

specifikace

  • Lehkost a Skladnost: Vyrobena z extrémně tenké tkaniny. Tato větrová vesta je tak lehká, že ji skoro neucítíte na sobě. Navíc se snadno zabalí, takže jí můžete mít vždy u sebe.
  • Prodyšnost a Pružnost: Díky dvěma síťovaným vložkám na zádech má vesta vynikající prodyšnost a pružnost, což znamená, že se v ní budete cítit svěže a pohodlně i při nejintenzivnějších jízdách.
  • Voděodolnost: Speciální voděodolná úprava zajišťuje, že se větru a dešti postavíte s lehkostí. S PINARELLO F WINDBREAKER VEST budete v suchu v jakémkoliv počasí.
  • Vysoce prodyšný stojáček: Vyšší stojáček nejenže ochrání před větrem a deštěm, ale díky vnitřní síťované podšívce také odvede vlhkost, což vám pomůže zůstat v suchu.
  • Reflexní Detaily a UV Ochrana: Bezpečnost je na prvním místě – díky reflexním detailům budete viditelní i v šeru. Navíc s UPF 50+ UV ochranou vás PINARELLO F WINDBREAKER VEST ochrání před škodlivými slunečními paprsky.

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 220200070
Sezóna 2024
Model Pánský


>