Stöckli Laser GS/WRT D20

Kolekce 2025
Pouze na prodejně

Barva:

Délka:

Skladová dostupnost

V lyži Stöckli Laser GS je spousta síly, sofistikovaných technologií a velké know-how ze Světového poháru. Jsou to velice přesné obřačky, vhodné pro experty a závodníky. Více

39 990 Kč

Popis

Závodní stroj, Stöckli Laser GS, je navržen pro střední až dlouhé oblouky a nabízí ty nejlepší podmínky pro dokonalý carving na tvrdé sjezdovce.  Díky technologii Flex-Torsion-Control má lyžař vždy perfektní kontrolu v oblouku a těží z vysoké úrovně agility při rychlém překlopeni lyží do další zatáčky. Zároveň technologie Carbon-Steering-Control Technologie zajišťuje stabilitu a klidnou jízdu i při vysokých rychlostech.

Carbon Power Turn – vložený karbonový proužek v oblasti desky vázání a dřevěným jádrem. Podélná uhlíková vlákna, ve fázi začátku oblouku, se napínají a na konci oblouku vystřelí a zrychlí lyži ven, z oblouku. Solid Metal Edge - širší hrany z mimořádně robustního materiálu a chytrý design navíc chrání povrch lyží před poškrábáním či poškozením. A také prodlužuje životnost lyží. Full Edge Contact - lyže je na špičce širší a tím je snadnější i rychlejší zahájení oblouku a vylepšení přilnavosti v zatáčce, díky delší kontaktní délce hrany.

Carbon Steering Control - technologie CSC byla úspěšně použita na světovém poháru v alpském lyžování. U řady Flex se karbonový laminát ideálně ohýbá, takže lyže neztratí nic ze svého dokonalého vyladění. Při silných nárazech je karbonový laminát pod napětím, což má za následek menší zploštění na sněhu. Flex Torsion Control - speciální výřezy v příčném i podélném směru zajišťují, že přední a zadní část lyže je měkčí, pokud jde o ohyb a torzi. Lyže se tak může na jedné straně snadněji ohýbat, což usnadňuje řízení do zatáček. Na druhou stranu lze vždy udržet kontrolu nad lyží v přehranění, protože kroucení lyže zůstává přizpůsobivé.

Vázání WRT 12 GW s deskou WRT D20 má vysokou stabilitu, dokonalý přenos výkonu, maximální zrychlení v zatáčkách, možnost individuálního umístění vázání dopředu nebo dozadu a je kompatibilní s podrážkami GripWalk.

Specifikace
  • Vázání - WRT12
  • Deska - WRT D20
  • Konstrukce - Sendvičový systém
  • Povrch - Polyamid
  • Skluznice - závodní grafit
  • Technologie - CPT / FEC / FTC / SME / SOC
  • Sidecut - 118 / 68 / 97 / 175 cm
  • Radius - 17,1 m / 175 cm
  • Hmotnost - 3770 g

Související články

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 010102232
Sezóna 2024/2025
Model Pánský


>