Stöckli Laser WRT PRO/SRT Carbon D20

Kolekce 2025
Pouze na prodejně

Barva:

Délka:

Skladová dostupnost

Vysoce sportovní lyže Stöckli Laser WRT Pro je skutečným mistrovským dílem. Spojuje agilitu slalomové lyže se stabilitou lyže na obří slalom. Lyže má stejný základ jako Laser WRT, ale ještě s vyšším výkonem a ještě vyšší dynamikou. Více

48 390 Kč

Popis

Lyže Stöckli Laser WRT Pro jsou silné, rychlé, přesné a nabité řadou technologií přímo ze závodů. Fenolové bočnice, s tvrdší pryskyřicí a černým karbonem, zajišťují přímý a rychlý přenos síly a díky vyššímu obsahu grafitu na závodní skluznici, propůjčují lyžím super jízdní vlastnosti, zatímco vestavěná technologie Carbon Power Turn nabízí výbušné zrychlení při výjezdu z oblouku. Lyže pro obrovské množství síly a výkonu na sjezdovce.

Solid Metal Edge - širší hrany z mimořádně robustního materiálu a chytrý design navíc chrání povrch lyží před poškrábáním či poškozením. A také prodlužuje životnost lyží. Full Edge Contact - lyže je na špičce širší a tím je snadnější i rychlejší zahájení oblouku a vylepšení přilnavosti v zatáčce, díky delší kontaktní délce hrany. Titanal Technology Pro - nový ochranný prvrk na titanalovém povrchu lyže. Carbon Power Turn – vložený karbonový proužek v oblasti desky vázání a dřevěným jádrem. Podélná uhlíková vlákna, ve fázi začátku oblouku, se napínají a na konci oblouku vystřelí a zrychlí lyži ven, z oblouku. Race Base - ve skluznici je ještě vyšší podíl karbonu, pro ještě lepší skluz. Racing Sidewalls Black - fenolové bočnice, s tvrdší pryskyřicí a černým karbonem vede k větší stabilitě a přímějšímu přenosu výkonu.

Vázání SRT 12 s deskou SRT Carbon D20 má o 20 % nižší hmotnost, je o 20 % tužší díky uhlíkovým vláknům ve srovnání s SRT Speed ​​Plate a dále pak má vysokou stabilitu, dokonalý přenos výkonu, optimální přenos síly a je kompatibilní s podrážkami GripWalk.

Specifikace
  • Vázání - SRT12 black matt
  • Deska - SRT Carbon D20
  • Konstrukce - sendvičový systém
  • Povrch - Polyamid
  • Skluznice - Racing grafit
  • Technologie - SME, FEC, TITEC PRO, CPT, RBA, RSB
  • Sidecut - 119 / 67 / 101 mm
  • Radius - 14,8 m / 172 cm
  • Hmotnost - 3620 g / 172 cm

Související články

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 010102228
Sezóna 2024/2025
Model Pánský


>