Stöckli Montero AW W

Kolekce 2025
Pouze na prodejně

Barva:

Délka:

Skladová dostupnost

Nové dámské lyže Stöckli Montero AW jsou all-mountain lyže pro absolutní zábavou, která vybízí ke hře na sjezdovce, ať už upravené či neupravené. Více

35 190 Kč

Popis

Novinkou značky Stöckli je model dámských lyží Stöckli Montero AW, vhodný pro střední a krátké oblouky. Montero AW přesvědčí svou snadnou ovladatelností a vysokou obratností. Lyže Stöckli Montero AW mají menší poloměr oblouku než ostatní modely Montero, přičemž délka modelu Montero AW 166 cm, má poloměr pouhých 16 metrů. Při šířce 80 mm pod vázáním jsou tyto lyže svižné a hbité, ideální pro lyžařky, které mají rády výkonné, ale ne závodní carvery.

Adaptive Contact Length - kombinací technologií FEC a Tip and Tail Rocker vznikne ACL. Tato technologie zvětší úhel hrany, což znamená, že je více v kontaktru se sněhem, což má za následek větší přilnavost a stabilitu v zatáčkách. Hravý pocit zůstává bez nutnosti vzdát se stability. Light Core & Super Light Core - speciální druhy dřeva, jako je dřevo paulovnie, se používají pro all-mountain, freeride a touring modely. Flex Torsion Control - speciální výřezy v příčném i podélném směru zajišťují, že přední a zadní část lyže je měkčí, pokud jde o ohyb a torzi. Lyže se tak může na jedné straně snadněji ohýbat, což usnadňuje řízení do zatáček. Na druhou stranu lze vždy udržet kontrolu nad lyží v přehranění, protože kroucení lyže zůstává přizpůsobivé.

Full Edge Contact - lyže je na špičce širší a tím je snadnější i rychlejší zahájení oblouku a vylepšení přilnavosti v zatáčce, díky delší kontaktní délce hrany. Solid Metal Edge Light kde okraj hrany není tak silně zabudován do lyže a je lisován jinak, což má za následek redukci hmotnosti i delší životní cyklus hrany. Tail Rocker je delší rocker u ocasu, s plošším poloměrem, pro zmenšení kontaktu hrany se sněhem, což dělá lyže hravější. Rocker Technologie má delší zakřivení lopaty a je speciálně přizpůsobena pro každý model lyže.

Vázání Strive 11 má širší přechodové body z desky na vázání, je určené pro All Mountain a Freeride lyže, kompatibilní s podrážkami GripWalk.

Specifikace
  • Women
  • Vázání - Strive 11D
  • Konstrukce - sendvič
  • Povrch - Polyamid / TPU
  • Skluznice - Racing grafit
  • Technologie - ACL, FEC, LC, SME Light, TR, Rocker, FTC
  • Sidecut - 122 / 80 / 106 / 166 cm
  • Radius - 16 m / 166 cm
  • Hmotnost - 3500 g / 166 cm

Související články

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 010102244
Sezóna 2024/2025
Model Dámský


>