Stöckli Montero AX OREA / Strive 13D

Kolekce 2025
Pouze na prodejně

Barva:

Délka:

Skladová dostupnost

Letos se design Orea setkává i s Monterem - výsledkem je Stöckli Montero AX Orea. Bez ohledu na to, zda se jedná o čerstvě upravené sjezdovky, čerstvý sníh nebo těžký jarní sníh – lyže Stöckli Montero AX Orea zvládnou jakýkoli terén a všechny možné podmínky. Více

45 890 Kč

Popis

Upravené sjezdovky i terén v backcountry jsou pro lyže Stöckli Montero AR Orea snadnou disciplínou. Tato lyže vděčí za svůj hravý charakter lehkému a dynamickému dřevěnému jádru a typickému all-mountain rockeru. Nová technologie Tip and Tail Rocker činí špičku a patku lyže ještě podajnější pro harmonické zahájení oblouku. A se svým novým sidecat 80 mm pod vázáním, zaujme i v nadýchaném prašanu. Lyže Stöckli Montero AX Orea projedou jakýkoli terén.

Adaptive Contact Length - kombinací technologií FEC a Tip and Tail Rocker vznikne ACL. Tato technologie zvětší úhel hrany, což znamená, že je více v kontaktru se sněhem, což má za následek větší přilnavost a stabilitu v zatáčkách. Hravý pocit zůstává bez nutnosti vzdát se stability. Light Core & Super Light Core - speciální druhy dřeva, jako je dřevo paulovnie, se používají pro all-mountain, freeride a touring modely. Flex Torsion Control - speciální výřezy v příčném i podélném směru zajišťují, že přední a zadní část lyže je měkčí, pokud jde o ohyb a torzi. Lyže se tak může na jedné straně snadněji ohýbat, což usnadňuje řízení do zatáček. Na druhou stranu lze vždy udržet kontrolu nad lyží v přehranění, protože kroucení lyže zůstává přizpůsobivé.

Full Edge Contact - lyže je na špičce širší a tím je snadnější i rychlejší zahájení oblouku a vylepšení přilnavosti v zatáčce, díky delší kontaktní délce hrany. Solid Metal Edge Light kde okraj hrany není tak silně zabudován do lyže a je lisován jinak, což má za následek redukci hmotnosti i delší životní cyklus hrany. Tail Rocker je delší rocker u ocasu, s plošším poloměrem, pro zmenšení kontaktu hrany se sněhem, což dělá lyže hravější. Rocker Technologie má delší zakřivení lopaty a je speciálně přizpůsobena pro každý model lyže.

Vázání Strive 13 má širší přechodové body z desky na vázání, je určené pro All Mountain a Freeride lyže, kompatibilní s podrážkami GripWalk.

SPECIFIKACE
  • Vázání - Strive 13D
  • Konstrukce - sendvič
  • Povrch - Polyamid
  • Skluznice - Racing grafit
  • Technologie - ACL, FEC, LC, SME Light, TR, Rocker, FTC
  • Sidecut - 123 / 80 / 112 mm, 178 cm
  • Radius - 16,5 m, 178 cm
  • Hmotnost - 3850 g, 178 cm

Související články

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 010102243
Sezóna 2024/2025
Model Pánský


>